Skip to main content
Home > Nieuws > Competitie > Herenteam kampioen!

Afgelopen zaterdag speelde het herenteam de kampioenswedstrijd tegen de nummer 2, BV Leeuwarden. Met slechts één nederlaag dit hele seizoen, hebben de heren nog drie wedstrijden voor de boeg, waarvan twee tegen de concurrent BV Leeuwarden. Het is voldoende om één van deze wedstrijden te winnen om het kampioenschap binnen te halen.

De Hornets begonnen de wedstrijd sterk en bouwden in de eerste helft een ruime voorsprong op, waardoor ze bij rust een comfortabele 41-22 voorsprong hadden. De wedstrijd is eigenlijk nooit meer spannend geworden en de Hornets waren zichtbaar het betere team. De wedstrijd werd uiteindelijk afgefloten met een eindstand van 69-43. Onze felicitaties aan het herenteam en bedankt voor alle toeschouwers die de heren hebben aangemoedigd!

Volgend seizoen gaat het herenteam een competitieklasse omhoog en zullen zij spelen in de 4e divisie.