Skip to main content
Home > Nieuws > Evenementen > Meld je aan voor Mixtoernooi 2024

Beste leden van de HBV Hornets,

Zoals elk jaar willen we ook dit jaar weer met een spetterend mixtoernooi het seizoen afsluiten in combinatie met de Algemene Leden Vergadering (ALV). Dit toernooi vindt plaats op zaterdag 25 mei. Ook vrienden, familie en oud leden zijn natuurlijk weer van harte welkom.

Programma:
’s Morgens spelen de Peanuts, het U12 team, het U14 team en het U16 team, met hun ouders en eventueel broertjes en zusjes. Daarna volgt de ALV en we sluiten de ochtend af met pannenkoeken. ’s Middags spelen het U18 team, de dames, heren en recreanten. Deze middag sluiten we af met een klein hapje en een drankje in het Maskelyn.

– Inloop ochtendprogramma is vanaf 9 uur. Om half 10 start het toernooi. Om 12 uur eindigt het toernooi en om kwart over 12 starten we met de ALV. Na de ALV gaan we pannenkoeken eten. TIP: we eten laat dus neem voor de ergste trek zelf even iets te eten en drinken mee voor tijdens het toernooi.
– Het middagprogramma start om 1 uur en zal ongeveer tot 5 uur duren. Naast de wedstrijden hebben we ook een competitie vrije worpen gooien en drie punter wedstrijd. Vanaf half 6 is er dan een bittergarnituur en drankje met uiteraard de prijsuitreiking.

Datum Locatie Tijd
25 mei Peanuts, U12, U14 en U16
9:30 – 12:00 (inloop om 09:00)


ALV (iedereen)
12:15


U18, Dames, Heren en Recreanten
13:00 – 17:00 (inloop om 12:00)

Hardegarijp, sporthal de Hege Fiif

Ook dit jaar hebben we weer het speciaal voor het mixtoernooi gemaakte t-shirt! Voor het eten en het t-shirt vragen we wel een kleine bijdrage. Dit moet bij aanvang van het toernooi contant betaald worden (er kan helaas niet gepind worden). Deze bijdrage is als volgt:

Dagdeel Prijs
Ochtendprogramma Aleen meedoen
Meedoen en pannenkoeken eten
Meedoen en een t-shirt
Meedoen pannenkoeken eten en  een t-shirt
Gratis
€ 2,50
€ 7,50
€ 10,00
Middagprogramma Aleen meedoen
Meedoen en een t-shirt
Gratis
€ 7,50

Via onderstaande link kun je je opgeven en aangeven of je een t-shirt wilt hebben en of je pannenkoeken mee blijft eten. Het aanmelden kan tot en met 12 mei. Als je een t-shirt wilt hebben moet je je aanmelden vóór 28 april. Dit in verband met de leveringstijd.

Meld je nu aan!

We maken er met z’n allen weer een prachtig mixtoernooi van!

Groeten,
Rodin Visser, Jorrit Nouta en Anita Stienstra