Skip to main content
Home > Nieuws > Evenementen > Geslaagd kersttoernooi 2023

Het is zaterdag 23 december, half 9 ’s ochtends; de eerste vrijwilligers druppelen de sporthal binnen. Al snel wordt onder aansturing van Manon gestart met het versieren van de zaal. Het is immers een kersttoernooi en daar hoort kerstversiering bij. Op de achtergrond begint ook het geluid van kerstliedjes de zaal te vullen.

Vanaf half 10 stromen de kinderen langzaam binnen. Ondertussen volgen ook nog enkele afmeldingen. Zonder zich van de wijs te laten brengen brengt Manon enkele aanpassingen aan in het schema. Zo, dat is ook weer opgelost.

Om 10 uur start het toernooi voor de jeugd. Manon en Stijn, de trainer van Manon bij Landstede, verzorgen vervolgens de warming up en daarna een clinic. Na een korte pauze volgen de wedstrijden. Hierbij zijn spelers van alle teams gemixt. Ondanks het grote lengte verschil wordt er voor gezorgd dat elke speler betrokken wordt in het spel. Erg leuk om te zien! Zodra de wedstrijden zijn afgerond volgt nog een spel powerball.

Ondertussen zijn er al verschillende leden binnen gekomen getooid in een foute kersttrui. Na een korte pauze volgt voor hen het middagprogramma. Ook voor hen staat een clinic van Manon en Stijn op het programma. Hierna gaat Stijn weer terug naar Zwolle, maar niet met lege handen. Voor de U18 en senioren volgen vervolgens onderlinge wedstrijden.

Al met al was het een hele geslaagde dag. Erg leuk om te zien hoeveel leden aanwezig waren en hoe we met elkaar er een hele leuke dag van hebben gemaakt. Daarnaast natuurlijk ook veel dank aan Manon voor het organiseren van deze dag!