Yes, iedereen mag weer binnen basketballen

Eindelijk hebben we ook goed nieuws voor de U22 en de heren recreanten. Sinds zaterdag 5 juni 2021 gelden weer meer versoepelingen die ook invloed hebben op het binnen sporten en het sporten in teamverband.

Dat betekent voor alle spelers van de U22 en ook voor alle heren, ongeacht hun leeftijd, dat zij vanaf aankomende week eindelijk weer in de zaal mogen trainen. Deze kans grijpen we natuurlijk met beide handen aan. Vanaf dinsdag 8 juni en woensdag 9 juni zijn jullie op de gebruikelijke trainingstijden weer welkom in de zaal om te trainen.

Voorwaarden voor de trainingen binnen

Voor onze trainingen gelden nog steeds strenge voorwaarden waaronder wij weer in de zaal mogen basketballen. Naast de algemeen bekende maatregelen geldt ook:

  • Er mogen maximaal 50 personen per ruimte aanwezig zijn. Dit is exclusief personeel van de sporthal maar wel inclusief de trainers.
  • Binnen moet iedereen vanaf 13 jaar een mondkapje dragen. Deze mag af tijdens het sporten. 
  • Publiek is niet toegestaan.
  • Houd er rekening mee dat de douches nog niet direct weer in werking zijn en er eventueel nog niet direct weer water getapt kan worden. Neem dus voorlopig nog even je water mee van huis.

Doortrainen tot de zomervakantie

Nu we eindelijk weer binnen mogen trainen, willen we de laatste weken van het seizoen nog optimaal benutten. Daarom gaan onze trainingen door t/m de laatste week voor de zomervakantie. We hopen dat we jullie tot die tijd  nog een paar keer in de sporthal zien.

Goed nieuws

Sinds afgelopen week hebben we op het Bolle-veldje in Hurdegaryp weer een 2e basket hangen. We kunnen ons voorstellen dat jullie daar op mooie avonden en in de zomervakantie ook gebruik van willen maken om samen een balletje te gooien. Alvast veel balplezier toegewenst.