Wedstrijdverslag HBV Hornets X12 – BV Oaters X12-2 (2e thuiswedstrijd)

16 December 2017

Het was woensdag 13 december. Ik lag in mijn bed ik had zin in de basketbalwedstrijd van zaterdag maar dat duurde nog wel even. Oh ik heb me nog niet eens voorgesteld: Hallo ik ben Jorrit, ik ben 9 jaar, ik zit op basketbal. Mijn hobby’s zijn: scouting, computer, Pokémon (kaarten). Nu naar vanmiddag 16:00 uur, de basketbalwedstrijd in de gymzaal.

Er was nog even de uitreiking van volleybal maar daar gaat het niet om. Periode 1, ik moest spelen, het was erg spannend, maar deze ronde was het al 2-2. Even drinken met de uitleg, de yell en spelen, ik moest er helaas niet in. Het werd dit keer ook heel spannend maar nu stonden wij voor met 6-4. Periode 3 ik moest er nu wel in. Het blijft de hele tijd spannend. Dus ook deze periode. Het stond nog steeds 6-4… periode 4. Drinken want ik moest er niet in en natuurlijk ook nog AANMOEDIGEN! Het stond nu 10-12 voor de tegenstanders.

Pauze…. Snel een zakje chips en een mars kopen en het veld op. Niemand heeft gescoord, jammer maar dat betekent ook dat we beter worden in verdedigen. De stand is nog steeds 10-12. Periode 6 de tegenstanders scoren. Het eind van deze ronde stond het 10-14. Periode 7 we hebben een mooie aanval maar helaas missen we. Het staat nu al 10-18! Laatste ronde, 3 hele mooie aanvallen: 1 mis 2 raak! De wedstrijd eindigt, helaas werd het 14-18, net verloren.

En dat was dan de wedstrijd.

Groet Jorrit