Wedstrijdverslag BV Leeuwarden X12-2 – HBV Hornets X12

Jouw team: U12
Jouw naam: Jenna

Wanneer was de wedstrijd? Zaterdag 20 januari 2018 om 10.00 uur
Waar was de wedstrijd? In het Kalverdijkje in Leeuwarden
Tegen wie moesten jullie spelen? BV Leeuwarden X12-2

Welk team heeft de eerste score van de wedstrijd gemaakt? HBV Hornets
Wie heeft voor jullie team de eerste score gemaakt? Jarno
Wat was dat voor score?
Het was een snelle score: Jarno kreeg de bal en dribbelde heel snel tussen alle spelers door naar de basket. Hij sprong en scoorde.

Wat was de eindstand? De eindstand was 37 – 7 voor de tegenstanders.

Wie was – volgens jou – het betere team?
Leeuwarden was volgens mij het betere team. Ze waren sterker, vooral omdat veel spelers langer waren dan wij. Ook waren ze beter in het overspelen van de bal. In het begin van de wedstrijd boden we veel tegenstand. Later werd het moeilijker voor ons.

Wat was in deze wedstrijd – volgens jou – de beste actie?
Ik vond de tegenstanders heel goed in het passen. Ook konden ze goed scoren. Maar ik vond het van onszelf ook heel goed dat we zoveel tegenstand hebben geboden. We hebben wel heel hard gevochten en hebben niet opgegeven.

Hoe verliepen de 8 periodes?
Ik vond het in het begin heel erg leuk. Ook toen ik zelf in het veld stond. Wanneer ik niet zelf speelde, vond ik het leuk om ons team aan te moedigen. In het begin scoorden we nog wel een paar keer. Later werd het moeilijker en vond ik het minder leuk. We stonden steeds meer achter. En toen ging er ook nog iemand op mijn voet staan. Wat ik irritant vond was dat de coach van het andere team steeds heel hard schreeuwde.

Wat willen jullie in de volgende wedstrijd beter / anders doen?
We gaan meer over passen naar elkaar. Minder solo spelen.