Wedstrijdverslag BV Arrows U14 – HBV Hornets U14

Zaterdag 4 november gingen we naar Damwoude en speelden wij uit tegen de Arrows. De eerste periode verliep wel goed maar het was hard werken tegen de snelle spelers van Arrows. Wij liepen voor en gingen de tweede periode in met 12-18 (wij met 18) en toen scoorden we weer een paar punten.

Het was een hele vlotte wedstrijd want het ging steeds heen en weer, heen en weer, zo snel en dan was er weer een steal of dan werd er weer gescoord. Toen gingen we de rust in met 21 -27 in ons voordeel.

De derde periode was best wel zwaar want iedereen moest steeds op top speed heen en weer rennen dus er werd de hele wedstrijd veel gewisseld. Door al dat rennen waren er ook 2 blessures. Gelukkig vielen die achteraf mee.

We gingen de laatste periode in met 32-37, de Arrows probeerden terug te komen en dat lukte niet helemaal, in de laatste paar minuten stonden wij voor met 42-35, de Arrows probeerden ons nog in te halen maar dat lukte niet meer dus toen hadden wij gewonnen met 47-39 en dat was het einde van de wedstrijd.

Dit was het wedstrijdverslag van LARS.