U14 weet net niet te winnen van Oaters Joure

Vandaag een tegenstander die net als wij ook nog niet hadden gewonnen. Ze hadden maar 1 wissel en wij 5. We dachten dus een goede kans te maken om voor het eerst een wedstrijd te winnen. En het ging best goed. Het was spannend en de score ging gelijk op. Na de eerste periode was het 10-12. En dat kwam omdat we goed overspeelden.

In de tweede periode scoorde de tegenstander vaker omdat wij niet vroeg genoeg gingen verdedigen volgens Nienke. Af en toe kwamen we weer terug met een goede aanval. De tweede ronde eindigde in 20-27.

In de derde periode werden wij beter. De tegenstander vroeg nu een time-out aan. En na een aantal punten gemaakt door o.a. Thomas en Jeroen werd het 26-29. Door een aantal persoonlijke fouten eindigde de derde periode in 26-31.

In de laatste ronde probeerde we gelijk te komen. Alleen hadden we veel pech met scoren. En we namen niet de tijd om rond te spelen. Het lukte niet meer en niet iedereen dekte zijn/haar mannentje. We hebben het geprobeerd met elkaar. Toch hebben we verloren. Gelukkig met een veel betere score dan de vorige wedstrijden. De eindstand was 33-44.

Geschreven door: Jelmer Hidding