Training met de “Jordan of the Walden” op 3 juni 2020

Onze Friese trots in het eredivisie basketbal is Reinder Brandsma. Daarnaast is Reinder ook nog ambassadeur van Jeugdsport fonds Fryslân.

Als vereniging zijn wij ontzettend blij dat in deze bijzondere tijden die ons allemaal treffen, samen met Reinder iets leuks en bijzonders voor de jeugd kunnen realiseren. Op woensdag 3 juni gaat hij een training verzorgen. Eerst voor de Peanuts en U12 om 18:00 uur, daarna om 18:45 u voor de oudere jeugd t/m 18 jaar. De training zal verschillende elementen bevatten, maar vooral het 3×3 basketball onder de aandacht brengen.

WE HERE FRYSLAN & HBV HORNETS

Als HBV Hornets sluiten wij actief aan op WE HERE Fryslân om het 3×3 basketbal op de kaart te zetten. Tussen de trainingen door zetten we onze handtekening op een groot deelnamebord, waarmee ook wij officieel aansluiten op WE HERE Fryslân.

GEEN PUBLIEK

Omdat we nog steeds goed op onze gezondheid moeten letten, zijn we genoodzaakt streng te zijn als het gaat om toeschouwers. Geen toeschouwers, tenzij er een dwingende reden is. Waar de regels voor kinderen iets versoepeld is, geldt dat voor volwassenen niet.
We zijn nog bezig om te kijken of we het technisch voor elkaar krijgen om de training via een livestream aan te bieden. Dan kan iedereen veilig thuis achter de tablet of smartphone de training volgen. Als dit allemaal lukt dan volgt daarover nog weer een bericht.

Als bestuur zijn we blij dat we richting het einde van dit uiterst merkwaardige seizoen samen met Reinder en WE HERE Fryslân iets leuks voor onze spelers kunnen organiseren.