Spannende thuiswedstrijd voor U12 tegen BV Penta 1

Hurdegaryp, 1 novemberIMG_1294

We moesten vanochtend tegen Drachten spelen. De tegenpartij begon met een eigen doelpunt, en dat was best wel grappig want dan begonnen wij met een doelpunt. Het eerste team bestond uit Iris Remco Sybrich Lucas en Fedor.  Na de eerste periode stonden we 2-6 achter. Toen moest mijn team spelen en die bestond uit Jeroen Merwe Mark Yorian en ikzelf. Het ging best goed met het tweede team want aan het eind van de tweede periode stonden we eindelijk 6-6 gelijk. De derde periode ging iets minder goed want aan het einde stonden we 6-16 achter. Helaas misten we twee strafworpen. In de 4de periode scoorde ik zelf en bijna iedereen van mijn team zij bijvoorbeeld mooie doelpunt. Eindstand 4e periode 8-18

Na de pauze waren de teams iets anders; Remco had met team gewisseld met Jeroen. In de 5de periode werd er flink gescoord en toen stonden we nog maar 18-24 achter. En de 6de periode moest ik zelf spelen en hielden wij ze tegen met scoren maar scoorde zelf ook niets!

Het eerste team moest weer spelen in de 7de periode Jeroen scoort 20-26. Fedor scoort 22-26 De laatste periode was heel spannend want wij moesten er nog maar één scoren en toen scoorden hun weer één. Sybrich scoort 24-28 en Mark 26-28. Nummer 15 van de tegenpartij welke de hele wedstrijd veel heeft gescoord, scoorde het laatste doelpunt; eindstand: 26-30.

Het was een hele leuke wedstrijd en jammer dat we hebben verloren!

Groeten Leon