Poiesz Jeugdsponsor Actie 2019

Hallo basketballers en familie,

Volgende week maandag start de Jeugd sponsoractie van de Poiesz.
Ook dit jaar zijn we weer ingeloot bij deze actie en mogen we dus weer meedoen! Deze Poiesz actie levert altijd een mooi bedrag op voor onze club.
De actie loopt dit jaar van 11 februari tot en met 7 april.

In deze weken krijg je bij de Poiesz munten bij het afrekenen. Ook zijn er actieproducten te koop waarmee je extra munten kunt verdienen.

Jullie kunnen onze club steunen door de munten die jullie krijgen in de spaarkoker van HBV Hornets te doneren. We hopen natuurlijk dat iedereen dit massaal gaat doen. Want hoe meer munten, hoe groter de opbrengst. Dus vraag ook aan je familie, vrienden of buren of jullie de sponsormunten voor de club mogen hebben of dat ze de sponsormunten in de koker van HBV Hornets willen stoppen.

Let op: lever geen oude actiemunten van Poiesz in. Deze zijn ongeldig, en kunnen onze club uitsluiten van deelname aan de actie.

Hoe kom je aan sponsormunten?

Bij elke € 10,00 aan boodschappen krijg je een sponsormunt. Maar……. er zijn meer mogelijkheden om extra sponsormunten te ontvangen. Elke week staan er in de voordeelfolder van de Poiesz speciale Jeugd Sponsor Aanbiedingen waar je extra veel munten mee kunt verdienen. Houd de folder dus in de gaten!

Speciale verkoopdag

Op zaterdag 16 maart staan we van 10.00 tot 15.00 uur met een marktkraam voor de Poiesz in Hurdegaryp. Vanuit deze marktkraam gaan we een speciale actieproduct verkopen. Dit jaar is het anders dan vorige jaren, want de Poiesz heeft (gelukkig) besloten om niet alleen maar (ongezonde) bakkerij-aanbiedingen te verkopen, maar ook gezondere groente/fruit aanbiedingen. De ene week staat een bakkerijproduct centraal, de andere week een groente- of fruitproduct. Wat wij op onze actie dag mogen ‘verkopen’ weten we pas een week van te voren. Wel weten we dat het te verkopen product de club extra sponsormunten oplevert. Dus hoe meer we weten te ‘verkopen’ hoe meer munten we krijgen en dus hoe hoger de opbrengst aan het eind van de actie.

We zijn nog op zoek naar enkele ouders die ons bij de actiedag, 16 maart willen helpen. We werken in drie shiften, dus het kost je maar 1.45 uur. Als je dit leuk vindt en je wilt mee helpen, dan mag je je aanmelden bij info@hbvhornets.nl of bij Jikke. Houd ook Facebook in de gaten voor de laatste informatie!

We hopen net als voorgaande jaren weer een groot succes te maken van deze actie. Dus help ons heel veel sponsorpunten te verzamelen bij de Poiesz de komende weken!!

Namens bestuur HBV Hornets
Jikke Hidding