Beleidsplan

In het beleidsplan van de HBV Hornets is vastgelegd hoe de vereniging zich de komende jaren wil gaan ontwikkelen. Het volledige plan kun je hier openen - Beleidsplan HBV Hornets 2023. Het uitgangspunt hiervoor is vastgelegd in de missie en visie van de vereniging.

Missie

HBV Hornets, de basketbalvereniging voor jong en oud.
Waar saamhorigheid, clubgevoel en de ontwikkeling van onze leden samen komen en hoog in het vaandel staan.
Samen zijn wij HBV Hornets!


Visie

Als vereniging vinden wij het belangrijk om te blijven groeien. Wij willen een vereniging zijn waar wij, binnen de mogelijkheden van de vereniging, een ieder die wil basketballen graag welkom heten. Naast dat we streven naar kwalitatief goed basketbal, vinden wij het vooral belangrijk dat onze leden plezier ervaren in de sport. Saamhorigheid en betrokkenheid vanuit leden en ouders zijn daarbij heel belangrijk voor ons als vereniging.

Integriteit

In de missie is onder andere vastgelegd dat wij het belangrijk vinden dat de leden plezier ervaren in de sport. Een onderdeel van 'plezier' ervaren is natuurlijk ook dat jij je als lid veilig voelt binnen de vereniging. Om dit te realiseren zijn de volgende maatregelen getroffen:
  • Bij elk jeugdteam worden de trainingen verzorgd door minimaal 2 trainers
  • De zaal waar de trainingen gegeven worden is altijd open voor publiek
  • Alle trainers zijn verplicht om een verklaring omtrent het gedrag (VOG) af te geven voordat zijn aan de slag gaan als trainer
  • Mocht er toch iets voor komen waardoor jij je als lid onveilig voelt, hebben we op deze website beschreven wat je dan kunt doen. Ga hiervoor naar Contact