Nieuwe kledinglijn?

Aan het begin van het seizoen hebben we aangegeven als we een goede opbrengst van de Grote Club Actie zouden ophalen, dat we dit geld graag aan shootingshirts voor alle teams willen besteden.
De opbrengst was helaas behoorlijk minder in vergelijking met vorig jaar. We vinden het nu hoog tijd om jullie duidelijkheid te geven over deze situatie.

Ondanks deze kleine tegenvaller hebben we als bestuur besloten dat we graag shootingshirts aan onze spelende leden willen aanbieden. Dit omdat we een financiële gezonde vereniging zijn en graag wat terug willen doen voor alle inzet die jullie bijdragen.
We gaan er vanuit dat we met de huidige Poiesz-Actie ook weer een mooi resultaat kunnen krijgen.
Dus support ons door zoveel mogelijk munten bij de Poiesz te verzamelen en in onze muntenkoker te stoppen. Schakel iedereen die je kent hiervoor in (opa’s en oma’s, ooms en tantes, vrienden, kennissen, etc.); het maakt niet uit of ze elders in het land wonen. Alle munten zijn welkom. (huidige tussenstand is 280; daarmee zijn we op dit moment één na de laatste; daar kunnen we met z’n allen verandering in brengen, lijkt me!)

Achter de schermen zijn we al vanaf oktober met het ontwerp van de shooting shirts aan de slag. We kwamen al snel tot de conclusie dat het wedstrijd-tenue het ‘uitgangspunt’ moest zijn. En omdat de (meeste) tenues aan het einde van dit seizoen aan vervanging toe zijn, hebben we onze focus gelegd op een ‘nieuwe’ lijn van sportkleding voor onze vereniging.

Deze belangrijke en bepalende beslissingen kunnen we natuurlijk niet zomaar nemen: we gaan dus niet ‘over één nachtje ijs’. Een zorgvuldige keuze hierin vraagt dus wat meer tijd dan dat jij of wij misschien willen, maar we zijn inmiddels al redelijk ver gevorderd. Natuurlijk verklappen we nog niet hoe de nieuwe kledinglijn er uit gaat zien! Eén hint willen wel geven: het wordt iets met rood en wit!
Het streven is om deze nieuwe kledinglijn aan het einde van dit seizoen of direct aan het begin van het nieuwe seizoen te presenteren!

Het zou natuurlijk erg mooi zijn dat we onze nieuwe tenues en shooting shirts kunnen voorzien van een sponsor en/ of sponsors. Ook naar die mogelijkheden kijken we op dit moment. Mocht je hiervoor ideeën hebben of sponsors weten, neem dan even contact met ons op.