Aanmelden als vrijwilliger

Wat leuk dat je ons komt helpen als trainer!
Voordat je start, ontvangen wij echter nog graag wat gegevens van je. Deze kun je via onderstaand formulier doorgeven.

Als bestuur vinden wij het erg belangrijk dat iedereen in een veilige omgeving kan sporten. Om dit voor elkaar te krijgen hebben we binnen de vereniging verschillende afspraken gemaakt. Eén daarvan is dat wij graag  een verklaring omtrent het gedrag (VOG) van jou ontvangen voordat je aan de slag gaat als vrijwilliger bij de HBV Hornets.

Maar wat houdt dat precies in? Een VOG is een verklaring die wordt afgegeven door het ministerie van Veiligheid en Justitie. Met deze verklaring toon je aan dat jouw gedrag uit het verleden, geen bezwaar oplevert voor jouw inzet bij de vereniging.

De VOG-aanvraag in het kort
Voor vrijwilligers in de sport is deze aanvraag gratis. Nadat je het aanmeldformulier hebt ingediend wordt vanuit de vereniging de aanvraag voor de VOG gestart. Bij het aanmaken van de aanvraag wordt aangegeven waar op getoetst moet worden. Nadat de aanvraag is ingediend ontvang je een e-mail met daarin een link om de aanvraag definitief te maken. Na goedkeuring ontvang je binnen een week de VOG. Deze kun je opsturen naar het volgende adres:

Hardegarijper Basketball Vereniging Hornets
Hoansterid 1
9254 BM Hurdegaryp

Meer weten?
Meer informatie over de VOG in de sport vind je op www.nocnsf.nl/vog en www.gratisvog.nl