Heren 1 wint van Green Lions 2 in Harlingen

Op zaterdag 30 januari 2016 moesten de heren van de Hornets tegen Green Lions Heren 2 spelen in Harlingen. We speelden met Arjen, Sebastiaan, Anno, Jordy, Sierd, Gerben Pieter, René en Jacob. Onze coach was Sierd met Jurjen als zijn assistent-coach.

In het begin van de wedstrijd moesten we nog op gang komen. Beiden partijen gingen gelijk op, echter wist Harlingen deze periode met één puntje verschil te winnen. Na de eerste periode stond het 15-14 voor de Harlingers.

In de eerste paar minuten van de tweede periode werd er aan beide kanten vrij weinig gescoord. Pas na een aantal minuten kwam het scoren weer op gang. De stand na deze twee periodes was 23-26 voor de HBV Hornets.

Beiden team begonnen de tweede helft goed. Zowel de Green Lions als de Hornets wisten veel punten te maken. Echter scoorden wij iets meer en maakte zo onze voorsprong een stukje groter. Aan het einde van het derde kwart stond het 40-47 voor ons.

Het vierde kwart was duidelijk ons beste kwart. Door een goede defence zorgden we ervoor dat de thuispartij weinig scores konden maken. Daarnaast was onze offence zo goed dat wij veel punten konden maken. De wedstrijd eindigde met een stand van 49-69 voor ons.

Al met al was dit een mooie overwinning voor ons.