Geweldige afsluiting van de basketbalcompetitie 2014/ 2015 bij de HBV Hornets

Het u16 team van de HBV Hornets heeft voor een geweldige afsluiting gezorgd van de competitie in dit basketballseizoen. Zij hebben in een prachtige wedstrijd zeer verdiend gewonnen van Penta. Ook de complimenten aan het team van Penta, die met relatief veel nieuwe spelers, goed spel en veel inzet een goede wedstrijd speelden. Beide teams waren dan ook aan elkaar gewaagd. Het publiek, wat in grote getale op de tribune zat, werd getrakteerd op een spannende wedstrijd waarin het U16 team hun ‘groeiende kracht’ van dit seizoen heeft laten zien. Onder de bezielde leiding van Sierd Dijkman en Anno Visser werd deze laatste wedstrijd dan ook beloond met een overwinning. Een bijzondere overwinning; dit was namelijk de eerste overwinning voor de U16 van dit seizoen. Het team heeft een prachtige ontwikkeling doorgemaakt die steeds net niet omgezet kon worden in het winnen van de wedstrijd. Maar dit maal werd het goede spel beloond. Gefeliciteerd!
Hoewel de competitie nu is afgerond, is het seizoen nog niet geheel voorbij. We trainen nog door tot eind mei. En sluiten, zoals gebruikelijk, het basketbalseizoen af met het MIXtoernooi op zaterdag 30 mei. Mocht je je nog niet hebben opgegeven, dat kan nog steeds (klik hiervoor op de button op de homepage). Als je dit doet voor 1 mei aanstaande dan krijg je ook een prachtig toernooi-shirt van de vereniging.
We gaan de komende trainingen alvast in de samenstelling trainen zoals ze voor komende basketballseizoen 2015/2016 bekend zijn. Hoewel we nog niet 100% duidelijkheid van ieder lid hebben, ziet het er naar uit dat we komende basketballcompetitie deelnemen met 4 teams, namelijk: U12, U14, U16 en Heren. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog de Peanuts en de Recreatiespelers.
We groeien als vereniging nog steeds, ondanks dat we een aantal leden zullen kwijtraken die elders in het (buiten)land gaan studeren.
Afgelopen training van de peanuts en U12 telden we 30 kinderen. Geweldig!
Tijdens het Mixtoernooi zullen we onze ALV (Algemene LedenVergadering) houden. Hierover volgt later nog meer informatie.