Geen trainingen en wedstrijden t/m 31 maart 2020

Onze regering heeft gisteren vergaande maatregelen afgekondigd om te proberen de verspreiding van het covid-19 (corona virus) tegen te gaan. Alle maatschappelijke instellingen en sportverenigingen moeten ook binnen deze richtlijnen handelen. Daarbij is voor ons belangrijk wat de gemeente Tytsjerkstradiel besluit, maar ook wat het NOC*NSF besluit. Vrijdag, 13 maart kregen wij van beide organisaties het bericht dat sterk wordt afgeraden sociale contacten te hebben. Dit betekent dan ook dat sporthallen worden gesloten tot 31 maart. 

Ook de NBB heeft bekendgemaakt dat alle basketbalwedstrijden in de periode t/m 31 maart 2020 zijn afgelast. Dat betreft onze eigen competitie wedstrijden maar ook de bekerfinale tussen Donar en Aris. Uitgebreide informatie hierover is te vinden op de website van de Nederlandse Basketbal Bond.

Voor ons als club betekent dit dat wij alle trainingen en wedstrijden in ieder geval t/m 31 maart annuleren. Ook de informatieavond die wij voor het 3×3 basketbal op 16 maart hadden gepland, gaat niet door. 

Het zijn zware maatregelen die nu worden getroffen. Als bestuur van de HBV Hornets hebben wij begrip voor deze maatregelen en ondersteunen dit dan ook van harte.

Voor nadere informatie verwijzen wij ook naar de website van het RIVM en van het NOC*NSF. Indien de komende dagen en weken nieuwe informatie tot ons komt zullen wij dit actief via de mail, Facebook en de website gaan communiceren.

Het bestuur van de HBV Hornets