En de oude tenues?

Wat hebben we mooie nieuwe tenues gekregen dit seizoen. Wij zijn er ontzettend blij mee. Jij hopelijk ook.

Nu vraag jij je misschien af wat met de oude tenues gebeurt. Op dit moment liggen ze nog gewoon in de kast. Maar dat vinden we eigenlijk zonde. Want de tenues kunnen nog prima een rondje mee.

Natuurlijk zouden we de sets gewoon kunnen doneren. Dan doen we iets voor het goede doel en staan de tenues niet langer in de kast. Maar laten we eerlijk zijn. Wat heb jij daar nou aan? Het zou toch veel mooier zijn als jij er iets aan hebt EN we iets voor een goed doel kunnen doen. Daarom hebben we besloten dat ieder lid zijn eigen tenue mag overnemen tegen een kleine bijdrage. Zo heb jij een mooi basketbaltenue en zamelen wij geld in voor het goede doel. De gehele opbrengst gaat naar het Nationale Fonds Kinderhulp. Hiermee willen wij eraan bijdragen dat elk kind een sport kan beoefenen – ook als het financieel even tegenzit. Wil je meer informatie over dit goede doel, kijk dan op www.kinderhulp.nl

Kom op zaterdag 13 oktober 2018 naar de sporthal en haal jouw tenue op.

En hier is de deal: Iedere speler mag één tenue kopen. Daarbij bepaal jij zelf hoeveel jouw tenue waard is. De minimale prijs per tenue is € 5,- Meer geven mag altijd, want hoe meer we ophalen hoe meer we kunnen doneren. Let op: We hebben geen wisselgeld. Wat één keer in de pot gestopt is, blijft er ook in en gaat naar het Nationale Fonds Kinderhulp.

Om de verkoop overzichtelijk te houden en ervoor te zorgen dat daadwerkelijk ieder lid zijn tenue kan kopen, hebben we volgende verkoopmomenten vastgelegd.

9:00 uur:  Peanuts & U12
9:30 uur:  U16-2
13:15 uur:  U14
14:00 uur: U20
14:45 uur:  U16-1
15:15 uur:  Heren recreanten

Wees dus op tijd om jouw tenue op te halen. En vergeet het goede doel daarbij niet.

Tot zaterdag 13 oktober!