Eerste ‘extra’ Talenten-ontwikkel-training U12 een groot succes

De eerste extra training voor de U12 is afgelopen donderdagavond gestart met 15 kinderen en Nienke Bodde en Otto Visser als trainers. Sinds we zijn gestart met Peanut-basketball en de U12 hebben we steeds maar een mogelijkheid gehad om met de groep kinderen te trainen: namelijk op de woensdagavond.

Inmiddels zijn we al een jaar bezig met de zgn. “talent-ontwikkeltraining” voor de U14 t/m U18. Ook deze training is, ondanks dat er de laatste keren wat minder deelnemers waren, een enorm succes. Vandaar dat we nu, een vergelijkbare extra training zijn gestart met de U12. In deze Talent-ontwikkel-training staan twee punten centraal: je moet het ‘willen’ en je moet dit ‘willen’ ook laten zien op deze extra training. Het gaat hier nadrukkelijk niet om dat je ‘goed’ moet zijn om deze training te kunnen volgen. Het gaat erom dat je je verder wil ontwikkelen. Dus de extra training is in principe voor iedere U10/U12 speler.

We zijn blij dat we als vereniging dit onze jongere leden kunnen aanbieden. Met de explosieve groei van deze groep is het ook bijna noodzaak geworden. Vooralsnog zullen deze extra trainingen voor de U12 plaatsvinden 1x per twee weken in de oneven weken. In de even weken is de talenten-training er voor de U14 t/m U18.

De donderdagavond-training start om 18:45 uur t/m 20:00 uur.