Dyna’75 te dominant voor jongens HBV Hornets U18

JONATHAN ASMA 20 september 2014 HBV Hornets U18 – Penta’75 U18

De eerste wedstrijd van het seizoen, iedereen had er zin in. We waren met 10 man. Onze tegenstanders waren Dyna ‘75.

Het begin van de wedstrijd begon stroef, we kwamen al snel op een achterstanhd van 4 – 18. Sebastiaan hartman scoorden de 3e en laatste score voor de Hornets voor de 1e periode. Deze sloten we af met 6 – 30.

De 2e periode begon beter. We werkten als een team, mooie combinaties, passes en we vonden zomaar de basket. We hebben de gasten minutenlang van het scoren afgehouden. We kwamen zelfs een beetje terug tot 17 – 34. Veel werd er niet meer gescoord en de 2e periode eindigde in 19 – 38 voor de gasten.

Toen hadden we 10 minuten pauze waarin we weer een beetje zijn bijgekomen en wat hebben ingeschoten voor de 2e helft van de wedstrijd.

In de 3e periode waren we in het begin wat ingedut. De eerste 4 scores waren voor Dyna. Daarna ging het enkele minuten gelijk op maar aan het eind van deze periode was ook Dyna weer het sterkst in het afmaken. Deze periode eindigde in 30 – 60 voor de tegenpartij.

Toen het 4e en laatste kwart. Nu begonnen we wat sterker en dit keer waren de eerste scores voor ons. Maar dat hielden we niet lang vol en Dyna kwam weer aan een reeks scores toe. Deze periode zijn we niet echt dominant geweest maar hebben wel gewerkt als een team. De eindstand is geworden; 38 – 79 voor Dyna’75. Gefeliciteerd!

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.