Corona update 24 april 2020

Het corona virus houdt ons allen al een paar weken in de greep. Lege winkelstraten, rustige autowegen en verplicht met een karretje winkelen. We krijgen allemaal met de effecten te maken, zeker ook onze jeugdige spelers. Digitaal les krijgen van de juffen en meester, vaders en moeders die helpen met de schoolopgaven en plotseling ook een beetje docent zijn geworden.Bij al deze effecten hoort helaas ook dat we niet kunnen sporten en ook dat er geen afsluitend mixtoernooi met een algemene ledenvergadering is.

Afgelopen dinsdag heeft ons kabinet aangegeven welke maatregelen blijven en ook waar enige versoepeling plaatsvindt. Er mag door jeugd weer voorzichtig worden gesport, maar wel in de buitenlucht. Dit betekent voor onze mooie zaalsport dat we helaas nog niet aan de slag kunnen.

Na de meivakantie gaan de basisschoolkinderen onder voorwaarden weer naar school en mogen we ook verwachten dat het kabinet aangeeft of er meer regelingen kunnen worden versoepeld. We houden als bestuur dit nauwlettend in de gaten en zijn daarover ook in goed contact met de Gemeente.

Voor nu wensen we iedereen een goede meivakantie toe. Pas goed elkaar, blijf fit.

Met sportieve groeten,
Bestuur HBV Hornets