Wedstrijdschema 2020-2021

Met weinig uitzicht op een snelle heropening van de sporthallen is besloten de competitie 2020/21 helemaal te stoppen.

Hieronder zie je een overzicht van de wedstrijden voor de komende periode per team. In de kolom ‘thuis’ staat het team dat thuis speelt. Hieruit kun je de locatie van de wedstrijd afleiden. Ken je de namen van de tegenstanders nog niet zo goed? Bekijk dan hier een overzicht met alle verenigingen waar we wel eens tegen spelen. In dit overzicht vind je ook hun speellocatie en een link naar hun website.

Natuurlijk kun je alle wedstrijden, uitslagen, standen en statistieken ook terugvinden in de basketball app van sportlink. Deze is beschikbaar voor android en ios en is gratis te downloaden.

LET OP: Bij thuiswedstrijden hebben we altijd scheidsrechters, zaalcommissie en juryleden nodig die het tafelen verzorgen. Bekijk daarom regelmatig het tafelschema om te zien of je ingedeeld bent. Je kunt zelf dus ingedeeld worden om te tafelen of als scheidsrechter wanneer je zelf geen wedstrijd hebt of op deze dag een uitwedstrijd speelt. Uiteraard wordt er zoveel mogelijk rekening gehouden met je eigen wedstrijdschema.

U12

DatumTijdThuisUit

U14

Geen wedstrijden gevonden

U16

DatumTijdThuisUit

U18

DatumTijdThuisUit

V20 (dames)

DatumTijdThuisUit

U22

DatumTijdThuisUit

NOTE: Als je ingedeeld bent als jury, zaalcommissie of scheidsrechter maar je bent op de aangegeven dag niet beschikbaar, dan verwachten wij van je dat je zelf vervanging regelt.