Jury taken, tafelen & scheidsrechters

Tijdens de thuiswedstrijden zijn er diverse taken aan de tafel, zowel voor ouders als ook spelers. De jongere spelers worden vrijwel altijd ingedeeld samen met een ervaren speler van onze vereniging. Op die manier leren de jongere leden het tafelen van de oudere spelers. Hieronder vind je het tafelschema & de scheidsrechters voor de komende periode.

datumbegintijdteamtafelenscheidsrechterzaalcommissie
NOTE: Als je ingedeeld bent als jury, zaalcommissie of scheidsrechter maar je bent op de aangegeven dag niet beschikbaar, dan verwachten wij van je dat je zelf vervanging regelt.

Voor en tijdens een wedstrijd is natuurlijk niet altijd voldoende tijd om alle regels exact uit te leggen. Daarom hebben we een document samengesteld waarin alle regels na te lezen zijn. Zeker als je nog geen of niet veel ervaring achter de tafel hebt, is het verstandig om de tijd te nemen om alle taken en regels door te lezen.

Als je na het lezen van dit document nog vragen hebt, neem dan gerust contact op met Nienke. Je vindt haar regelmatig in de sporthal als er thuiswedstrijden zijn. Of stuur een mail met je vraag naar: info@hbvhornets.nl